Min vardag

Aldrig fullärd

Vilken snösmocka vi fick! Från ingenstans var det ett tjockt lager snö och innan det slutade snöa så hade det kommit bortåt tre decimeter. Lyckan för Ida att hon kan få åka pulka igen och jag fick julkänslor när jag och Rickard tog en snöig vinterpromenad igår kväll.

Ikväll har jag varit iväg på mitt näst sista praktikpass på barnakuten. Känns galet att tänka på att jag under utbildningen gjort dryga över nittio praktikpass på fem olika praktikplatser. Jag har träffat fantastiska människor och haft spännande patientmöten. Jag har fått se olika sätt att arbeta på och olika sätt att lösa situationer på. Jag är inte samma undersköterska idag som för två år sedan när jag startade min utbildning. Vilken resa att se tillbaka på! Men jag är definitivt inte fullärd om någon nu tänker det. Oavsett hur mycket man kan om ett område så finns det alltid mer att lära sig. Det tycker jag är viktigt att påminna sig själv om och att vara ödmjuk kring. Man kan lära sig något nytt varje dag om man är öppen för det. Med de orden säger jag godnatt och så hörs vi igen imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Aldrig fullärd

  1. Verkligen onödigt med den nya snön som kom! Ja, det är ju bara min åsikt då, men jag gillar inte vintern 🙂
    Låter som du är nöjd med din fortsatta utbildning – och det är så sant … man lär sig nya saker varje dag … bra att ta tillvara på den möjligheten.

Lämna ett svar