29 november 2023

Fotbollslördag

Efter att mamma åkt hem så tog jag med mig barnen ut och kollade på fotboll. Rickard hade gett mig i uppdrag att kolla en av sina domare och efter det så observerade jag en av mina damer också. Jag missbedömde vädret helt så både jag och barnen hade alldeles för mycket på oss. Särskilt när vi var på arenan där det inte kommer in särskilt mycket luft heller. Luften blir ganska stillastående.

Kvällen tillbringades i soffan med barnen, godis och Ensam hemma 4. Nu väntar jag bara på att Rickard ska komma hem. Han är saknad!!

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

0 tankar på “Fotbollslördag

  1. hehe jasså? ja jag e kvar =) uppdaterar dock inte lika flitigt 😛
    härligt väder!!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: