29 november 2023

Fem en fredag vecka 11: Blandat

En outfit från en solig majdag för några år sedan. Snart är vi där och jag längtar som en tokig efter vår och sommar.

Godmorgon! Hoppas att du har sovit gott och att du känner dig pigg. Jag har startat dagen med att käka frukost och sedan tittade jag på nya Beckfilmen ”Den gråtande polisen”. Förstår inte riktigt titeln men filmen var bra. Håller såklart inte samma klass som de gamla med Haber och Persbrandt, Gunvald liksom. Beck är egentligen inte komplett utan Gunvald. Men trots det så gillade jag den nya Beck. Har du sett den?

Jag har inte varit med på en fem en fredag på evigheter. Idag tyckte jag att det var dags. Temat är blandat. Häng med du också. Fem en fredag är Elisas påhitt.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Hur har din vecka varit? Jo men jag tycker att den har varit bra som helhet. Är lite ledsen över att jag har lite ont men det är inget nytt egentligen.
 2. Har du upplevt något nytt i veckan? Skulle vara att min IBS är värre än någonsin. Försöker att tänka snälla tankar och ge kärlek till kroppen.
 3. Vilket problem fick du lösa i veckan? Min design på bloggen. Kom på hur jag ska göra för att slippa problemet med att klicka upp varje inlägg. Men jag konstaterade att jag ändå gillar den varianten bättre. Mest på grund av att med aktuell mall så får jag stor bild som header. Annars blir det en liten pluttig sak och det gillar jag inte.
 4. Vad har du haft för mål med veckan? Få mina läsare från @hannafialotta att hitta hit istället. Importera min blogg men jag får det inte att funka.
 5. Kommer helgen bli bättre? Jag har inte haft en dålig vecka så vet inte riktigt vad jag ska svara. Imorgon ska vi åka hem till mina föräldrar och fira pappa som fyllt år. Jag har bett min mamma fixa tårta och en ”hel massa ”snaskigheter”.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

17 tankar på “Fem en fredag vecka 11: Blandat

 1. Har inte sett nya Beck-filmen, det dröjer nog. Men visst är Gunvald en bärande roll!
  Trist att du har ont, hoppas det ger med sig med hjälp av vårsol och värme.
  Trevlig helg

 2. Vilken underbar bild (header )! IBS är verkligen jobbigt att ha. Man blir så otroligt beroende av att välja rätt saker att äta, och det är inte lätt. Sedan påverkas magen också av mediciner som man tar mot andra krämpor, så det är ett väldans picklande för att man ska må bra. Gratta pappa nu, och ha en fin helg!

 3. En sån fin header! Å alltid kul att läsa andras svar i fem en fredag. Hoppas du får en fin helg, och att magen känns bättre!
  Kram

 4. Det är säkert kul men kanske också frustrerande att fixa med bloggen. Det skulle jag behöva, min har sett likadan ut sedan starten för snart 12 år sedan. Får se om inspirationen dyker upp!
  Önskar dig en trevlig helg!

  1. Jag har kommit på god väg med bloggen. Nästa ”problem” är att jag skulle vilja ha mina klasser bakom betalvägg. Som ett första steg mot min egna pilatesonlinestudio.

 5. IBS har maken och periodvis är det verkligen inte roligt alls 🙁 Det tar på krafterna och på humöret. Just nu är han i en bra period så vi hoppas det fortsätter så. ”Tårta och massa smaskigheter” låter perfekt när det gäller ett firande 😀
  Hoppas helgen blir bra!

  1. Att det tar på krafterna är verkligen sant. Men det har gått bra att springa på fotbollsplan idag så jag är glad över det. Alltid något liksom. 🙂

 6. Gunvald, ja. vad är väl en Beck – film utan Gunvald? platt ingenting.
  IBS är inte kul. svårutrett och svårbehandlat. men solen och ljuset hjälper en del. hoppas att du får en trevlig helg!

  1. Går det ens att behandla egentligen? Foodmap, visst är det det som ska vara bra mot IBS. Känns rätt tråkigt och jobbigt att behöva utesluta. Imponerande logik måste jag säga. Det är ju värre att ha ont dagligen.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: