Vardagen

Från högmässa till pizza

Vi skulle varit på R:s lillebrors bibelutdelning men tog fel på kyrka så vi hamnade i Domkyrkan på högmässa. Fy så stelt och tråkigt det är. Inget ”liv” alls. Vi åkte till stan och åt pizza istället. Det var mums! Det blir inget fars dagsfirande eftersom att min pappa orkar inte. Han har så mycket annat att göra.

Det är riktigt trist ute så jag tänker sätta mig i soffan med mina pärlor. Har gjort ett halsband idag och jag vill göra fler. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Från högmässa till pizza

Lämna ett svar