Vardagen

Godmorgon

Sitter här i soffan och tittar på Walle med Alexander. Samuel är i skolan och när han kommer hem vid ett så har han höstlov. Skönt för honom att få vara hemma lite. Han är väldigt avundsjuk på att Alexander får vara hemma medan han måste gå till skolan.

Vi ska köra iväg lite skräp till återvinningscentralen. Annars blir det bara en lugn hemmadag. Jag ska träna lite också.

Hoppas ni får en toppendag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar