Filmer

What happened to Morgans

Vi köpte ett gäng nya filmer igår när vi var på Maxi bland annat denna. En romantisk komedi med Hugh Grant och Sarah Jessica Parker i huvudrollerna. Den handlar om ett par som har separerat men går på restaurang tillsammans. På väg därifrån blir de vittne till ett mord och tvingas att gömma sig. Under samma tak….

Jag gillar filmen, en typisk ”Hannafilm”. Jag är svag för romantiska komedier och har filmhyllan full av den varan. 🙂Här kan du klicka hem filmen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “What happened to Morgans

Lämna ett svar