Hanna gillar

Zoul

Denna tunika gillar jag. Jag var anti spets i början men nu börjar jag gilla det mer och mer. Med boots och leggings nu och bara ben, shorts och sandaler i vår.

Bild: MQ.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Zoul

  1. sååå söt klänning, jag kollade in på MQ idag, men ddär var bara massa trist. Ingen shopping för min del. MEn våren är alltid roligare att handla på så jag väntar =) hoppas allt är bra med dig.

Lämna ett svar