Filmer

Avatar

                                             Bild: cdon.com

Igår när jag kurerade mig så tittade jag på Avatar. Shit, vilken bra film! Otroligt bra skådespel och coola specialeffekter, datagjorda givetvis. Storyn är helt fantastiskt uppbyggd, om ett folk som lever i total harmoni med naturen och känslor och en soldat som slits mellan en värld han börjar älska och att följa order.  

Handlingen i korthet.

Jake Sully är en avdankad marinsoldat som blir uttagen till att åka till planeten Pandora. Han kan absolut ingenting om folket som bor på Pandora och åker dit för att lära sig om deras kultur. Han möter Neytiri, en kvinna som lär honom allt han behöver veta och sakta börjar han falla för henne och hennes folk. Att göra det han åkte dit för: övertala folket att flytta finns inte längre på hans världskarta. Istället vill han rädda dem. Men militärens ledare: Quaritch har onda planer……  

Om  ni inte redan sett den, se den!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar