Hannas outfits

Blaha

Idag blev jag inget bra på kort. Men ni får iallafall se hur stor sjalen från Friis & Company är. Har inte kommit på något bra sätt att vira den på än bara….

Topp Rut m flr
Leggings Vila

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Blaha

  1. nej ja vet va du menar. kanske kommer mer då ungen börjar sparka mer. nu är det bara en massa ploppande. ja va ju på ul i en timme igår s men det har ändå inte gått in att man är gravid..

  2. Tycker du ser fin ut på bilden 🙂 Är du nytonad i håret eller nåt? Tycker det är lite mörkare.
    Sjalar är jättesvårt att knyta tycker jag… Använder det sällan också, kanske pga det? 😉

Lämna ett svar