Företagande

Jewellry


   

Beställ era smycken hos mig. Perfekta födelsedagspresenten/julklappen. Mina smycken är unika och tillverkas bara i ett fåtal exemplar. Inga smycken blir heller exakt likadana eftersom att de är handgjorda.

www.hannadesign.se

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Jewellry

  1. tack så mycket för tipset, det var till stor hjälp! Men hur tar man bort rosetterna på ett snyggt sätt? Eller så låter jag de vara som de är kanske 🙂

Lämna ett svar