Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Transparent

  1. vad kul med smycken 🙂 Det höll jag också på med för ca 2år sen, men man kanske ska börja igen, för det var kul och pillrigt. och man blir ju mer sugen när man ser andra som du hålla på! 🙂 inspererande.

  2. Det kliar verkligen i fingrarna på mig när du visar bilder på alla fina brickor att stansa och pyssla ihop nått med. 🙂 Jag var nämligen hos en kvinna för ca ett år sedan där vi gjorde smycken på egen hand, bland annat stansade brickor, och det var så roligt. Vill göra mer sånt. 🙂 Skulle vilja ha ett fint halsband att ha på gravidmagen!

Lämna ett svar