Inspiration

Beautiful dresses

Bilder: nelly.com och asos.com

Jag har valt ut några klänningar från Nelly (översta raden) och Asos (nedre raden). Det finns verkligen hur mycket snyggt som helst. Gudinnelooken och med en axel bar är en stor trend i höst. Gillar du sådana klänningar så finns det mycket att välja på. Jag skulle vilja ha den blå från Asos.

Har ni någon favorit?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Beautiful dresses

  1. Spanade på den svarta från nelly häromdagen, men den verkar passa bäst på personer med stor byst, så den går tyvärr bort. Den blå med axelband från asos var suuuperfin!

  2. SV: Tack Hanna. Ja det är väldigt sorgligt. Men det är ju för att vissa människoslag i världen anser att andra är mindre värda, ungefär som apartheid mot oss rika länder ungefär… du förstår nog hur jag menar.

    En person skrev igår på facebook då jag kommenterade en status och frågade vad personen med statusen ansåg om närvaron i Afghanistan. Då sa en annan person att; "Var och en borde vara i sitt egna land!"

    Ett bra svar, men tyvärr inget som kommer att ske så länge människor inte kan respektera varandra.

  3. Sv: Hahaaha ja, särskilt när man inte ska äta nåt…

    Åhh, den där mörkblå till vänster, den var sjukt snygg! Är det den som är från Asos? 🙂

Lämna ett svar