Företagande

Fjädrar och bollar

Det har blivit några örhängen gjorda förra veckan. De röda inviger jag redan idag. Vet precis hur jag ska kombinera dem. På onsdag kommer jag att uppdatera min webshop igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Fjädrar och bollar

  1. åh vad fina! Jag gör själv smycken men hur vet du att de är nickelfritt? Har tänkt att köpa såna platssaker du också har 🙂 men vill bara vara hundra på att det är nickel säkert då. Kram

Lämna ett svar