Hanna gillar

Varför klagade jag så dant?

Kikar i arkivet från augusti 2009 och hittar den här bilden. Jag tycker ärligt att jag var helt knäpp som tyckte så illa om mig själv. Just nu känns den här bilden som en bra målbild inför att bli av med alla preggokilon….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Varför klagade jag så dant?

  1. Ne, jag förstår inte heller varför du tyckte så illa om dig själv 😉 Du är jättefin!! Men det är du nu oxå, med mage och allt 🙂
    Skickar över en kram

Lämna ett svar