Hanna tycker

”Är det en tjej”

Jag läser ofta att folk tar för givet att det är en tjej/kille om barnet är klätt i rosa/blått. Men nu har flera personer både på Alex dagis och BVC frågat om Ida är en tjej eller kille trots rosa kläder. Jag får känslan av att folk är mer öppna för det här med färger än vad jag tidigare trott att de är. Det vore toppen om det var så.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “”Är det en tjej”

  1. Nea: Haha, fast det hade ju inte jag frågat. Jag hade tagit för givet att det var en tjej. Klänning kommer alltid för mig vara ett flickplagg. 🙂

    Sjungande mamman: Folk kanske är rädda för att fel.

    Stolt mamma till två: Det kommer jag ihåg hände med Samuel. Han hade röd body och röda byxor och då tog folk för givet att det var en tjej…

  2. Jag fick frågan senast igår och då hade liv på sig fin-klänning, det var iofs en julfest där alla var feminister men jag är ändå glatt överraskad över den öppenhet man möter.

Lämna ett svar