Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Inspiration

  1. sv; ja det hoppas jag med. har redan varit i kontakt med familjens advokat och lite så, så så fort polisen/sjukhuset kommer med proverna får vi se om det är värt att anmäla det. annars är det ju så att han jobbar med event, och det gör min kille med, så han är väl ganska mkt inne på att svartmåla honom inom branschen isåfall. jag vet att det kan låta barnsligt, men han är som en kackerlacka som man bara vill krossa under fotsulan.

  2. sv, det hade jag med… men han ringde och ombokade hela tiden, först var det på kontoret, sen en lunch, sen en middag, sen där han bor, sen i hans lägenhet… det var bisarrt, men till en början var det tervligt. men ha ngick över gränsen till slut. vi får se vad mina prover visar, förhoppningsvis något i alla fall så att han kan åtalas. det är tydlige inte första gången, han gör det systematiskt, och har gjort det i 3 års tid. varannan månad sätter han ut annonser och försöker locka unga tjejer.

  3. tack! jag fick jobbet, frågan är dock om det ens fanns något jobb. fick reda på i efterhand att det var ett äckel som försökte locka till sig unga tjejer. skönt att jag kom därifrån i tid i alla fall.

Lämna ett svar