Vardagen

Var är verkligheten?

Hamnade i en blogg och läste översta inlägget. Jag blev så irriterad, det var fluff och puttinutt och livet är såååå underbart ( det får h*n väldigt gärna känna, men skulle vilja se andra känslor också, allt kan inte vara så där härligt hela tiden). Allting fungerar så bra, ingen avundsjuka och gulligull. Var är nyansen? Livet är inte så där jämt….
 
Jag har haft tur med mina barn, som bebisar har de varit jättesnälla men trots det så har det inte varit någon dans på rosor. Det är jobbigt att ha barn, det är jobbigt att ha fler än ett barn. Varför kan inte folk erkänna det? Vissa dagar är jag så trött att jag bara vill gå och gömma mig, vissa dagar trotsar barnen och bråkar så att jag nästan inte orkar mer. Samtidigt är de alldeles ljuvliga, gulliga och underbara och det bästa som hänt mig.
 
I bloggvärlden känns det som att det bara finns två saker. antingen underbart eller blaha. Jag förstår att vissa väljer att fokusera enbart på det positiva men det känns så oäkta när det skrivs som inlägget jag skriver om ovan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Var är verkligheten?

 1. Bra skrivet, Hanna!Jag tror att det finns en hel del med just detta problemet i bloggvärlden. Det är lätt att skapa det perfekta livet genom att bara sväva på rosa moln. Jag tänker på hur många unga modebloggare som köper nya kläder varje vecka och dyrt smink fär att passa in den vår glammiga värld. Stackars dem som måste leva upp till alla krav för att få det perfekta livet. Jag ser en stor fara i detta och tycker det är viktigt att det finns många vanliga bloggar där livet är som det är.

 2. jag är duktig på att skriva om hur underbart allt är men jag försöker blanda och inte bli en lyckobabblande galning, givetvis är det inte alltid lyckliga gatan..
  Blandat är givetvis bäst för det kan ju inte hela tiden bara var blä heller som vissa får det att låta..
  Håller med dig, mer blandning, mer nyans:)

  1. Tycker inte att din blogg är samma sak som den jag skriver om ovan. Du blandar ju underbart med jobbigt. Det är avsaknaden av dåliga dagar som jag retar mig på och hur uuunderbart allt är hela tiden. Livet är inte så.

 3. Håller med till fullo! Tycker det är sååå tråkigt att läsa bloggar där allting alltid är perfekt och rosenrött. För vi vet väl alla att det inte funkar så.. Ha en bra helg! 🙂

 4. Visst sjutton är det så! Jag håller med. Sen väljer man väl vad man vill skriva i bloggen. Men att blanda verklighet och positiva saker är ju en bra och helt naturlig kombo.
  Kul att du kikade in till mig…

 5. Tror det är många som väljer att inte skriva om föräldraskapets baksida.. Förut skrev jag alltid om exakt hur det var, men sen kom jag till en punkt då jag kände att allt kommer ju alltid att finnas kvar på nätet och jag vill inte att min son ska finnas med på nätet på det sättet. Men nog skriver jag mycket om hur trött JAG är, och hur JAG mår, men jag skriver inte om min son har varit rent ut jävlig en dag.. Det tycker jag inte att hela världen behöver veta, just av den anledningen att jag inte vill att sonen ska läsa det om sig själv när han blir äldre. Men, jag skriver inte att allt är toppen och att vi inte har några problem alls.. Nog kan jag skriva att sonen har en dålig dag, men jag går inte in på det mer än så t.ex. Men jag har inga problem med att andra skriver så, det är helt upp till var och en 🙂

  1. Men det är ju skillnad på att iallafall skriva ut att man är trött och så. I den där bloggen finns inga dåliga dagar. Allt är bara underbart hela tiden och det stör mig för livet är inte så. 🙂

Lämna ett svar