Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tips

  1. Kul att du hittade in till mig och kommenterade. Det skulle vara roligt att veta var du hittade till mig. Är du smyckeskapare, eller? Jag pysslar också med lite sånt, men inte så avancerat som du. För tillfället har jag en mani att sticka halsdukar, som jag dessutom har haft chansen att sälja.
    Sv: Var det Helsingör du menade ser mysigt ut? Det är sant. Man kan åka dit på en halv timma från Helsingborg. Som jag skrev är det en gammal stad med kultur. Härlig.
    Gilla

Lämna ett svar