Jag blir inte klok på mina ben vad gäller det här med löpning. Ibland är benen som två betongklumpar som inte fattar vad jag håller med och ibland är det som idag. Benen är direkt med på tåget och jag behöver inte övertala kroppen att springa. Idag var planen att springa ett tufft pass då jag inte kommer springa imorgon. Tänkte direkt på mina fyrtio intervaller. Som alltid är det 30 sekunder springa och en minut vila inklusive den tid det tar för löpbandet att gå upp och ner i fart. Så vilan blir kortare än en minut och intervallen blir längre.
Idag valde jag att springa i högre farter:
Fem st i 16 km/h
Fem st i 16,4 km/h
Fem st i 17 km/h
Fem st i 18km/h
Tio st i 18,5km/h
Fem st i 19km/h.
De nya farterna var 18,5km/h och 19 km/h. Det är allt lite läskigt att springa i de farterna, blir lite obalanserat men jag vänjer mig tänker jag. När jag sprungit runt 25 intervaller var jag så trött. Men jag tänkte att om den här känslan kommer på löptestet när jag har ett gäng kvar så är det ju bara att bita ihop och köra. Då kan jag inte ge upp, därför var det inte ok för mig att sluta innan 35 intervaller. Att det ändå kändes okej är att jag springer intervallerna snabbare och i längre tid än på löptestet. Så det blir riktigt bra förberedelse. Hoppas jag iallafall.
avatar
Om författare

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 kommentarer

  1. avatar

    Hörrudu ja känner igen det där 🤣 Mina ben blir också som betong klumpar då jag tränar eller går långpromenader eller som nu, då jag jobbat från 7.30-21.30 då de är ont om folk men jävlar vilken Träning de blir för ben o rygg!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: