Shopping

Blus med broderier

För ett tag sedan så beställde jag en blus från Ellos. Nu har den kommit. Jag gillar detaljerna: knappar och broderier. Den är stor i storleken. Jag beställde 34/36 och den är alldeles lagom på mig. Ni får se den på i en outfit framöver. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Blus med broderier

  1. Söt den var =)
    Och kjolen du har i headern..är den från Gina tricot? För jag vill ha en sådan fast svart..elelr grå också kanske..men finns ej på deras hemsida längre :S tror du dom finns i butik då? :O typiskt jag missat den annars =( hehe, lite i-landsproblem men vill ha en sådan modell på kjol!

Lämna ett svar