Företagande

Hjälp mig tömma lagret

Det börjar bli dags att tömma mitt smyckeslager. Därför sänker jag nu priserna med 30%. Gäller mellan 1/1 – 10/ 1 och endast smyckena jag har i lager. Ej namnsmycken eller specialbeställningar.

www.hannadesign.se

Alla små bilder är klickbara.


Uppdaterat: Ibland är det inte bra med tidinställda inlägg. Har inte hunnit fixa rean. Startar därför 1/1 istället och slutar 10/1


Uppdaterat igen 30/12: Det här är inte bra alls men jag hinner verkligen inte fixa rean. Jag gör så här istället: alla ni som läser min blogg får 30% rabatt. Ange kod REA i fältet Övrigt så drar jag av rabatten i efterhand.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Hjälp mig tömma lagret

Lämna ett svar