Hannas outfits

Min stil: oktober

     

Vissa plagg blir omedelbara favoriter så fort man får hem dem. Favoritfärgen är grön, det ska vara mycket stickat och stora örhängen. Ett favoritsmycke är halsbandet med kors som är min egen design. Har det nästan jämt.
Kilklackarna är ett av oktobers bästa köp.

Skinnshorts MQ
Virkad mössa MQ
Oversize topp
Grå kjol Ginatricot
Gröna leggings Rut me flera
Grön stickad klänning Rut me flera
Kilklackar Matsumoto (Nelly)

Den röda klänningen och de orange heelsen känner jag kommer bli kommande favoriter. Klänningen i juletider och skorna när jag vill piffa till en svart outfit. Likaså sjalen jag hade på mig igår, ett reafynd.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Min stil: oktober

Lämna ett svar