Inspiration

D&G

Bild: net-a-porter.com

Hur vacker är inte denna klänning då? Jag älskar färgen. En färg som man blir lycklig av. Det slog mig att jag har en klänning i garderoben med den nyansen. Den kommer gå varm under året.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “D&G

  1. SV; Nje det är nog mycket snack, liten verkstad 🙂 Älskar mat och äter det ofta 😉 Får vissa cravings ibland och då är det tokkört! Men ska iaf börja träna och har ett kinect hemma som verkar göra susen för min mage iaf 😉 Men som du säger ska man unna sig gott ibland =) sålänge man rör på sig =)

  2. tack för att du höll tummarna igår, men tyvärr hjälpte det inte och ungen höll på att krossa sig själv med en byrå innan vi kunde gå till dagis ;)Nu ska jag spana i din webbutik. Coolt att du har en egen sådan!

  3. Verkligen en bli-glad-färg! Jag har en likadan jag med kom jag på nu 😀 Hoppas jag kommer i den i sommar!
    Ha en fin kväll!
    Kram
    MammaMorran- funderar på livet & Barn med ADHD/Autism

Lämna ett svar