Adventskalender

Lucka nummer 8: En bok jag lärde mig något av under året

I år har jag inte läst så många ”lärande” böcker. Men den första jag kommer och tänka på är ändå en bok som handlar om motiverande samtal. Jag tänkte direkt när jag läste den att ”wow, den här har jag nytta av i väldigt många sammanhang.” Framförallt fick jag många aha-upplevelser. I somras blev det en hel del skönlitterära böcker men de är inte så lärorika direkt utan mest avkopplande.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lucka nummer 8: En bok jag lärde mig något av under året

  1. Skönt att den enda boken som skulle lära dig något. Gjorde det åxå 😊. Å att en bok tar du med dig & tänker på i många tillfällen framåt i livet. Toppen ju! 😃👍.
    Ha en bra onsdag!

  2. Visst är det kul när man läser böcker som man tänker Aha när man läser och efteråt när den är utläst känner sig mer klok. 😀

Lämna ett svar