29 maj 2023

Som ett aprilskämt

Det är måndag och annandag påsk. Har du haft det bra i helgen? Jag har haft en lugn dag på jobbet och en helt okej start på veckan. Sov lite knasigt i natt, jag vaknade en hel del och funderar över om det beror på att det blåste så mycket. Det viner fortfarande runt knutarna.
Lite påskpynt på mitt köksbord. Ja så har jag hängt upp några ägg och hjärtan på mina blommor i hallen. Det närmsta påskpynt man kan komma. Häromdagen åkte också julvaxduk bort. Vi har gärna vaxdukar på köksbordet. Det skyddar bordet från repor och så är det lätt att sköta.
Alltså vädret idag, verkligen typiskt aprilväder. Vid lunch snöade det och när jag åkte hem från jobbet var det strålande sol. Har ingen aning om temperaturen men det kan inte vara mer än fem grader. Jag har inga planer för kvällen mer än att Ida är lovad påskbord. Det blir bland annat hemgjord potatisgratäng och Ida har önskat mina hemgjorda köttbullar. Så det är bäst att snart sätta igång så det inte blir kvällsmat alldeles för sent.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: