Min vardag

SELFIE #1

Fick tipset av BP om en liten bloggstafett. Jag tycker att det låter kul så jag kilade snabbt in hos Klimakteriehäxan. I den här stafetten är det fem frågor som tar sin utgångspunkt i garderoben. Om man vill så kan varje svar måste med den sista bokstaven i föregående svar. Precis som Klimakteriehäxan valde jag dock att inte låta svaren följas år på det sättet. Häng på du också HÄR.

1- Plagget som klär mig bäst? Klänningen, gärna med lite blommor eller spets. Har alltid varit svag för den romantiska och söta looken.

2. Plagget som jag tar på mig oftast? Ja, du känner mig vid det här laget: träningskläder såklart….  

3. Kravet jag ställer på mina skor? De ska vara bekväma. Innan Ida gick jag alltid runt i höga klackar. Det fungerar inte längre. Har massor med fina skor i garderoben men jag vill kunna gå utan att få ont i fötterna.

4. Vem behöver en regnjacka? Jag! Är helt övertygad om att jag skulle cykla mer till jobbet om jag hade en regnjacka.  

5. Färgen som jag har på flest plagg?  Rosa och olika nyanser av vitt.

6. Plagg jag kan lova att ni aldrig får se mig i? Trasiga jeans och magtröjor. När jag var tonåring hade jag en grön magtröja med Spice Girls på. Den var en stor favorit.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “SELFIE #1

  1. Magtröjor tycker jag bäst passar på unga tonårstjejer, men för min del får vem som helst bära vilka kläder man vill ha och trivs i. Rosa funkar inte alls för mig, jag behöver starkare färger annars ser jag likblek ut för jag sminkar mig inte. Håller med om skodonen, bekväma måste de vara, jag har tassat runt i högklackade italienska skor under mina år på bank och nog kändes det både som om jag var lite längre och hade snyggare ben, men oj så trött man blev i fötterna. Inget för en gammal tant. god fortsättning på det nya året!

  2. Jag avstår också från obekväma skor numera. Jag vill ha friheten att kunna promenera utan att behöva oroa mig för skoskav och ömma fötter. Så tiden i högklackat är nog förbi.

  3. Min dotter älskade också sin Spice Girls-tröja, kort var den … hennes mamma hade vett då (och fortsatt) att inte pröva den looken ,,, Det där med skor är ett sorgligt kapitel. Senast nu ikväll fick jag hoppa ur ett par riktigt snygga, men de gjorde ju ont! Lite romantiska klänningar kan verkligen pigga upp ibland, håller helt med dig där.
    Kul att du hängde på!

  4. Hahaha! Det var snabbt jobbat! Så kul att du också tycker att temat är kul, för det är det!!! Dessutom är Klimakteriehäxan väldigt bra på att hitta på nya frågor.
    Ja, du gillar spets. Det har jag lagt märke till. Bland annat dina ursnygga virkade mössor. Rosa är en favvo färg hos dig, det var heller ingen överraskning. Magtröjor däremot – du som har en så fin kropp borde absolut testa.
    Stort tack för länken:-)

Lämna ett svar