Söndagslistan

Söndagslistan vecka 14

Nu är helgens nattpass avklarade men jag har en tuff vecka framför mig med mycket jobb. Det är så det blir när jag lägger in veto för att få ett par dagar extra ledigt. Det måste jobbas ikapp någon annan dag. Men det var det värt för att få hänga en helg på Gotland.

Vi har haft en fin påskdag, men vi är såklart lite trötta. Mina föräldrar och bror+brorson har varit här på eftermiddagen. De åkte hem för någon timme sedan och jag har lämnat av Samuel på tågstationen. Han åker nu hem till sig och genast blev det betydligt mer tomt här. (Funderade först på om man kan säga ”tommare” men det känns som en jättekonstig böjning. På tv:n streamas fredagens avsnitt av masked singer och kvällsmaten är inmundigad.

Känsla: Jag har känt mig helt tossig över det faktum att jag fick så bra betyg på mina inlämningsuppgifter. Det har gjort hela min vecka måste jag säga.

Väder: Det har varit soliga och fina dagar men minusgrader på nätterna. Känns som en väldigt kall april och jag hoppas på att det vänder nu.

Träning: Den här veckan har det blivit 2½ timme pilates och ett löppass. Jag behöver verkligen skärpa till mig vad gäller min löpträning. Det är för lite av den varan just nu.

Mina positiva från veckan:

  • Fick högsta betyg på sex av mina sju uppgifter. Den sjunde är inte rättad än.
  • Glad över att jag fick ut en pilatesklass här på bloggen. Det var länge sedan sist. Längre ner i inlägget har jag länkat till min klass.
  • Samuel kom hem en sväng över helgen. Så fint att få ses igen.
  • Fint var det också att mamma, pappa, Marcus och Kevin kom hit en sväng på påskdagsfika idag. Vi käkade en sådan god chokladtårta, delicatos fransk chokladtårta. Den är bara så god, särskilt med en klick grädde till.

Köp: Gröna tights, en blå topp och en leopardmönstrad sport-BH från Stronger.

Inlägg från veckan:

Veckans bilder:

Veckans kloka: Tänker osökt på uttrycket ”var dig själv, alla andra är redan upptagna” när jag läser citatet nedan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Söndagslistan vecka 14

  1. Bara att ta med sig den känslan in i denna vecka- kul att det gick bra på uppgifterna 👏!
    Och vilka snygga tights du beställt👍.
    Jag hade helt missat att du lagt ut ett pilatespass – så roligt!

Lämna ett svar