Hanna tycker

Bättre???

Jag kanske är larvig men varför vill man uppmuntra sina barn att leka med död och elände. Är det inte tillräckligt av den varan ändå???? Varför är det så mycket bättre än vanliga hederliga Barbies som enligt vissa spär på utseendehysterin.

Jag lekte med Barbie när jag var liten och inte blev jag utseendefixerad av det eller fick dålig självkänsla. Barn tänker inte så överhuvudtaget. Det är vi vuxna som ger barnen sådana värderingar.


Uppdaterat: Fick visst lite motkommentarer. 🙂

Postat av: Ladydahmer

Jag skulle aldrig uppmuntra mina barn att leka krig och våldsamma lekar heller. LLD-dockorna är MONSTER och SPÖKEN. och det är en helt annan sak. Fast du kanske inte kommer låta dina barn läsa spökhistorier eller se på exempelvis bröderna lejonhjärta?

SV: Känns som att jag träffade en öm punkt…. Det är just utseendet som gör att jag tänker på död och elände. Och nej, mina barn får inte titta på Bröderna Lejonhjärta. Vi är stenhårda om vad barnen får titta på eftersom att jag vet hur de blir av det.

2011-07-30 @ 19:34:13

Postat av: Ladydahmer

… Och min dotter leker ju inte död och elände med sin LDD-docka. Hon leker att den flyger runt och räddar hennes andra dockor. (den har vingar och är en zombie-älva typ)

2011-07-30 @ 19:44:00
Postat av: Ladydahmer

Vad är det som är så olämpligt? Det är ju bara en docka! LOL barn tycker att det är spännande med monster.

SV: Inte mina, de tycker inte om monster.

 

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bättre???

 1. Öm punkt? absolut inte! Varför skulle det vara det? Jag bemöter ju bara din kritik och dina tankar kring mitt föräldraskap. Det betyder inte att jag är upprörd. 🙂

  MITT barn älskar monster och spöken och troll och tycker sånt är skitspännande. Hon tänker inte på död och elände eftersom att hon inte har nån aning om vad det är eller att dockan är "levande död". Jag uppmuntrar den biten eftersom att jag tror det i sin tur kan avvärja eventuella rädslor i framtiden.

  Det är bra att du är medveten om dina barns begränsningar. Jag skulle heller aldrig visa nåt som skrämmer mina barn. Men alla barn är olika.

  Jag är väldigt medveten och noggrann i mitt föräldraskap och i vad jag låter mina barn leka med och se på. Jag vet inte om du är en ny läsare, men om du läst min blogg tidigare så vet du nog det.

  Mvh
  Natashja

  (postade under fel inlägg)

 2. Vad är det som är så olämpligt? Det är ju bara en docka! LOL barn tycker att det är spännande med monster.

 3. … Och min dotter leker ju inte död och elände med sin LDD-docka. Hon leker att den flyger runt och räddar hennes andra dockor. (den har vingar och är en zombie-älva typ)

 4. Jag skulle aldrig uppmuntra mina barn att leka krig och våldsamma lekar heller. LLD-dockorna är MONSTER och SPÖKEN. och det är en helt annan sak. Fast du kanske inte kommer låta dina barn läsa spökhistorier eller se på exempelvis bröderna lejonhjärta?

 5. du har så rätt i ditt inlägg hanna.,. jag har aldrig fattat varför man ska uppmuntra barn till att leka krig och sånt skit… barn ska vara barn och vara barnsliga och som du säger vad är det för fel på barbie??

 6. Sv: jag har måtten på klänningen om det är så att du är intresserad. Det är en sån one size så xs/s är bara en uppskattning av storlek

Lämna ett svar