Shopping

Virkad

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan bloggade om en virkad klänning från HM? Idag hämtade jag ut den och jag är så nöjd! Den är ännu finare i verkligheten än på bild. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Virkad

  1. Tack så mycket för din fina kommentar! 🙂 Hoppas innerligt på att alla prover är tagna så att ajg slipper fler nålar och grejer.

    Men måste bara skriva och hålla med om den sjukt fina klänningen! Ska strax in och kika efter den jag med! 🙂 Söta små bebbar du har också! Eller ja de är ju inte bebbar längre de två äldsta men de är söta små ändå 🙂 Kram och tack för kommentaren 🙂

  2. Sv: haha ja det är lagomt fult då man tror man ska ha mer statistik på helgerna egentligen.

    Schysst outfit, skorna är 2 die for!

  3. SV: Ja verkligen, blev smått besviken på filmen faktiskt. Jag gillar konstiga filmer men denna förmedlade bara en obekväm och pinsam känsla..

    Btw. Väldans tjusig klännin, känns lite 60-70-tal =)

Lämna ett svar