Shopping

Snälla Alice

Mina favoritörhängen från Edblad försvann för några år sedan. De var perfekta för jag kunde ha dom jämt utan att mina öron reagerade. Sedan dess har jag velat använda örhängen men har inte kunnat eftersom jag är nickelallergisk. Så kom det upp en upp en annons på örhängen gjort i titan som jag direkt kände att jag ville testa. Hittade en modell som ser ut precis som mina gamla favoriter som jag direkt beställde. Nu har de suttit i mina öron sedan innan lunch igår och jag känner hittills ingenting så jag är glad.

Det är inga örhängen med ploppar utan de har platt baksida och skruvas fast. Sidan jag beställde från heter Snälla Alice.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Snälla Alice

  1. Jag är också allergisk mot nickel men titan fungerar väldigt bra. Sedan tror jag att det är så att nickel inte längre får användas inom EU…

Lämna ett svar